Woning beschadigd door explosie

13/04

Foto: Maikel de Hoog

13/04

Foto: Maikel de Hoog

13/04

Foto: Maikel de Hoog

13/04

Foto: Maikel de Hoog

13/04

Foto: Maikel de Hoog

13/04

Foto: Maikel de Hoog

Sambeek – In de nacht van maandag op dinsdag zijn bewoners van een woning aan de Monseigneur Bekkerstraat opgeschrikt door een explosie.

Rond 3:30 werden de bewoners wakker van een harde knal in de woning. Er werd veel rook gezien en de brandweer gealarmeerd. Even later werd het duidelijk dat er geen woningbrand was. Het vermoeden van politie en brandweer is dat er iets door de brievenbus is gegooid wat de explosie heeft veroorzaakt. Door de explosie zijn enkele deuren in de woning ontzet en de ruiten van de voordeur zijn kapot. Ook is er een groot gat te zien in de deurmat.

Niemand is gewond geraakt. De politie laat weten dat er vandaag aanvullend buurtonderzoek wordt uitgevoerd. Zij roepen op mensen die iets gezien of gehoord hebben contact te zoeken met de politie via 0900-8844.