Bestuurder aangehouden na botsing en ontsnapt vervolgens uit politieauto

05/10

Foto: Maikel de Hoog

05/10

Foto: Maikel de Hoog

Oeffelt – Maandagavond heeft er op de Kerkstraat-Noord met de kruising Cuijkseweg een botsing plaatsgevonden. De bestuurder ging na het ongeval op de vlucht.

De man kon door aanwijzingen van getuigen ter hoogte van de Looi worden aangehouden en werd in de politieauto gezet. De man wist hier even later uit te komen en opnieuw op de vlucht te slaan. Agenten gingen te voet achter hem aan en konden hem opnieuw oppakken. De man werd uiteindelijk afgevoerd door een arrestantenbus.

Bij de botsing zijn twee voertuigen beschadigd. Niemand is gewond geraakt. Bij de vluchtpoging van de man had hij allerlei spullen weggeooid, de politie heeft dit veiliggesteld. Over de oorzaak van het ongeval en de reden dat de man tot twee keer toe op de vlucht slaat is niets bekend.