19-jarige aangehouden voor liquidatie 29-jarige man in Boxmeer.

03/09

Foto: Maikel de Hoog

03/09

Foto: Maikel de Hoog

03/09

Foto: Maikel de Hoog

03/09

Foto: Maikel de Hoog

03/09

Foto: Maikel de Hoog

03/09

Foto: Maikel de Hoog

03/09

Foto: Maikel de Hoog

03/09

Foto: Maikel de Hoog

Boxmeer – Woensdagavond werd in een brandgang aan de Leeuwerik een man doodgeschoten. Het slachtoffer, een 29-jarige man zonder vast woonadres, overleed ter plaatse. In de loop van de nacht werd een 19-jarige inwoner van de gemeente Boxmeer aangehouden die er van wordt verdacht de schutter te zijn geweest.

Onderzoek leidt tot aanhouding

De politie startte meteen op en rondom de plaats delict een groot onderzoek. De locatie werd ruim afgezet voor sporenonderzoek door de forensische recherche. Een speurhond werd ingezet in de zoektocht naar aanwijzingen in de ruime omgeving en er werden getuigen gehoord. Uiteindelijk leidde het onderzoek ertoe dat een arrestatieteam aan het eind van de nacht de verdachte in zijn woning kon aanhouden. Hij werd overgebracht naar een politiebureau en zit vast. In zijn woning wordt huiszoeking gedaan. Wat de aanleiding is geweest voor dit schietincident maakt nadrukkelijk onderdeel uit van ons onderzoek, dat onverminderd doorgaat.

Klik hier voor eerdere berichtgeving en meer foto’s