Auto over de kop op A73

07/06

Foto: Waldie Rutten

07/06

Foto: Maikel de Hoog

07/06

Foto: Waldie Rutten

07/06

Foto: Waldie Rutten

07/06

Foto: Maikel de Hoog

07/06

Foto: Waldie Rutten

Haps – Zaterdagavond zijn de hulpdiensten rond 23:15 gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de A73 tussen Haps en Cuijk. Hierbij is een auto over de kop geslagen.

Hulpdiensten rukte groots uit, waaronder de traumahelikopter. De traumahelikopter landde op de snelweg. Bij het ongeval zijn twee personen gewond geraakt en overgebracht naar het ziekenhuis. Over de aard van de verwondingen is niets bekend.

Er wordt onderzoek gedaan naar het ongeval. De snelweg was in de richting van Venlo vanwege de hulpverlening en onderzoek afgesloten. Wat er precies heeft afgespeeld is niet duidelijk,er zou ook een tweede auto bij betrokken zijn.