Overvaller Spar Haps aangehouden

22/04

Foto: Maikel de Hoog

22/04

Foto: Maikel de Hoog

22/04

Foto: Maikel de Hoog

22/04

Foto: Maikel de Hoog

22/04

Foto: Maikel de Hoog

22/04

Foto: Maikel de Hoog

Haps – Woensdagochtend 22 april heeft er rond 8:06 een overval plaatsgevonden op de Spar aan de Raadhuisplein. De dader zou een mes bij zich hebben en de caissière hebben bedreigd.

De man finf er met zijn buit te voet ervandoor. De politie zette Burgernet in om de dader te vinden. Twee personen in de Spar zijn de dader gevolgd en konden de politie voorzien van belangrijke informatie. Ze hadden de man een huis zien binnen gaan. De politie heeft hierop kunnen handelen en de man kunnen aankunnen houden. De politie laat weten dat het gaat om een niet Nederlandse man, uit welk land de man vandaan komt is nog niet beklend. De man is overgebracht naar het politiebureau.