Man na steekpartij per traumahelikopter naar ziekenhuis Nijmegen

27/02

Foto: Waldie Rutten

Boxmeer – Woensdagavond is een man neergestoken bij een woningoverval in zijn appartement aan de Boterbloem. De man is na de overval de straat opgegaan en heeft op het Grasklokje, een zijstraat van de Boterbloem, een voorbijganger om hulp gevraagd.

De hulpdiensten gingen ter plaatse waaronder de traumahelikopter. Volgens een woordvoerder van de politie was het slachtoffer niet goed aanspreekbaar en behoorlijk gewond. De man is met de traumahelikopter naar het Radboud Ziekenhuis in Nijmegen gebracht. De politie had de omgeving afgezet en forensische opsporing heeft onderzoek gedaan.

In de buurt gaat het verhaal rond dat het zou gaan om een ‘vergeldingsactie’ en het zou gaan om ‘een bekende van de politie’. De politie kon verder nog niets zeggen en heeft het incident in onderzoek.