Grote hennepstekkerij opgerold in woning

21/05

Foto: politie

21/05

Foto: politie

21/05

Foto: politie

Wanroij – De politie rolde dinsdagmorgen 21 mei een grote hennepstekkerij op in een woning aan de Herseltraat in Wanroij.

De politie had informatie dat in de woning mogelijk een hennepkwekerij zou zitten. Daarop werd verder onderzoek verricht en uiteindelijk is besloten om dinsdagmorgen een kijkje in de woning te nemen.

In de woning zelf werden geen mensen aangetroffen. Wel stonden verspreid door het huis ruim 5000 hennepstekken. Vermoedelijk waren deze afkomstig van de ruim 300 moederplanten die ook werden gevonden. Alle planten en bijbehorende kweekapparatuur is in beslag genomen en zal worden vernietigd. Ook de stroom, die illegaal werd afgetapt, is afgesloten. De politie doet nog verder onderzoek. Aanhoudingen worden daarbij niet uitgesloten.